Més comunicats però més aïllats

Un fet que em preocupa i crec que si no hi posem consciència pot ser dolent per a nosaltres mateixos és la comunicació.

He observat que a dia de avui cada cop es fomenta més la individualitat personal i crec que posa en perill el poder-nos relacionar entre nosaltres.

Jo mateix sóc una persona que tinc molta necessitat de parlar les coses que passen diàriament, els problemes socials i inclús els personals per poder veure diferents punts de vista.

Fa relativament poc ens han posat les coses més fàcils amb els mòbils que tenim. Gairebé podríem dir que són ordinadors per tot el que podem arribar a fer. És quelcom sorprenent i a la vegada individualista i poc comunicatiu.

La individualitat és bona perquè ens concedeix més autonomia personal. Però crec que també ens està destruint degut a que cada cop ens comuniquem menys.

La tecnologia és un factor molt important. A mi m’agrada molt poder-me comunicar amb l’ordinador, el mòbil, les xarxes socials i aplicacions com el WhatsApp.

Tot i així, personalment m’omple molt més veure que m’avinc i m’entenc amb una persona xerrant.

Reclamo una conscienciació social i personal per part de tots per fer l’esforç de parlar més entre nosaltres en general per adquirir coneixements i experiències noves. D’aquesta manera, podrem enriquir-nos tots plegats.

Redactor “ÈXIT21 un punt de reflexió i expressivitat cap al món exterior en el qual puc manifestar o expressar situacions de la meva vida particular, social… I que puc compartir amb els meus companys i amb el món en el qual vivim. Servirà per fer visibles les coses que ens passen, personals i socials, i també mostrar la integració de les persones amb discapacitat”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *