100% Únics, entrevistes des de la inclusió

El format d’entrevistes a famosos, cantants, actors, i polítics, entre altres, 100% Únics, conduït per Guillermo Fesser, germà de Javier Fesser, i protagonitzat per 30 persones amb TEA (Trastorn de l’Espectre Autista), s’ha estrenat recentment a Cuatro després del seu pas per Telecinco.

Els seus dos primers famosos convidats en aquesta nova temporada han estat Dabiz Muñoz i Rozalén. El cuiner i la cantant van ser els encarregats d’obrir aquesta nova etapa del format a Cuatro, amb l’esperança que pugi la seva audiència i ajudar al seu nou canal amb l’emissió dels programes que encara estan pendents.

Amb el canvi de cadena s’espera que els programes ja gravats i pendents arribin al cor de tots els espectadors i les espectadores. Díaz Ayuso, Mercedes Milà, Daniel Guzmán, Carmen Maura, Javier Gutiérrez i Enrique Cerezo són els protagonistes de les entrevistes, si bé encara no sabem com s’agruparan de manera definitiva als programes de cara a la seva emissió.

L’objectiu d’aquest programa és el de contribuir a aportar una imatge realista i ajustada del dia a dia de l’autisme de més dels 60 joves que han participat en el programa.

DONAR VISIBILITAT

El programa vol donar visibilitat a les persones amb autisme i acostar aquesta realitat als espectadors. De moment sembla que ha tingut un bon acolliment en general en recollir la realitat de diferents persones amb autisme: persones amb més i menys necessitats de suport, mostrant en tots ells i elles la capacitat per a assumir el repte de parlar en públic i realitzar una activitat gens habitual com la d’entrevistar un personatge famós.

Tots els i les participants del programa que s’han atrevit a assumir aquest repte i ens agradaria felicitar-los a tots i totes, ja que aquest repte és també complicat per a persones que no tenen autisme, demostrant que amb una mica d’ajuda totes les persones som capaces de superar dificultats i barreres que a vegades suposa la nostra realitat quotidiana. Enhorabona per la iniciativa!

Vanesa Reinón escribe sobre cultura: el teatro, los viajes y el baile son sus pasiones. Es la más reciente incorporación a la redacción de Èxit21.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *