Espanya posa la directa en l’Eurocopa

La selecció espanyola va començar l’Eurocopa amb velocitat de creuer i comptant les seves tres primeres trobades per victòries. D’aquesta manera és com ha arribat a vuitens, superant en la fase de grups a Croàcia (3-0), Itàlia (1-0) i ara a Albània (0-1) amb mateix resultat.

Amb aquest bon inici, el conjunt espanyol il·lusiona a la seva afició i al seu torn augura un futur prometedor, de fet amb aquests tres triomfs consecutius millora i molt el paper que va fer en l’Euro 2020, si bé és cert que “La Vermella” de llavors no és la mateixa d’ara.

Luis de la Font ha sabut formar un quadre espanyolista més segur, potent però sobretot més jove amb Lamine Yamal com a referència a més de Pau Cubarsi , Gavi i Zubieta.

Amb vista al Mundial 2026

Queden encara dos anys per a disputar el pròxim Mundial al Canadà, els Estats Units i Mèxic, fins llavors s’espera que la selecció de Luis De la Fuente hagi fet l’impossible en el que li queda per jugar.

Tindrà per davant la present Eurocopa, la Lliga de Nacions a més dels jocs olímpics de París. Si tot marxa igual que la que estan disputant ara tornaran a fer història com ja acostumen fer.

Aquesta Espanya sí il·lusiona

Molt lluny queda aquella selecció espanyola dels temps que no passen de vuitens, o fins i tot de quarts, per a alegria de molts el conjunt espanyol ha canviat per a bé des de llavors.

Ara més que mai veiem com l’aficionat de la selecció espanyola actual va amb el seu orgull allà on juguin amb la seva bandera, però sobretot amb els seus colors i destacant per sobre de tot aquesta única estrella que li atorga com a campiona del Mundial 2010.

Redactor. “ÈXIT21 hará que nos conozcan un poco más para que, antes de juzgarnos, sepan algo más de nosotros. Si no, nos discriminan por una cosa u otra. Antes de hablar, informarse mejor. Para mi es un medio de comunicación para ampliar mi CV periodístico”.

Francisco Marin té una novel·la en curs.
Francisco Marin té una novel·la en curs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *