AMICS D’ÈXIT

Amics d’Èxit és una xarxa de professionals de la comunicació compromesos amb els postulats del periodisme inclusiu i amb perspectiva de drets humans que reivindica Èxit21.

 

Albert Om és periodista i va participar a la IX Trobada d’Usuaris i Famílies de la Fundació Catalana Síndrome de Down. Va ser entrevistat per Andy Trias.

Jordi Riu, periodista membre de l’Equip de Redacció d’Exit21, entrevista al també periodista Antoni Bassas.

Carles Valdívia: “Els mitjans haurien de normalitzar el món de la discapacitat”. Mira l’entrevista del redactor i membre d’Èxit21, Gerard Ruiz.

Jordi Serrat és doctor en Periodisme i Ciències de la Comunicació. Periodista. Docent a la Universitat de Vic. Entrevista de Bea Ruiz.

Llucià Ferrer: “Els mitjans de comunicació hauríem de fer més ressò de la discapacitat”. Entrevistat pel redactor d’Èxit21 Lluc Valls.

El periodista i membre d’Èxit21 Alfonso Varona entrevista a Marc Colomer, director de l’Agència Catalana de Notícies.

Escriptor, periodista, traductor de l’anglès i enigmista, llicenciat en filologia anglesa… Màrius Serra és entrevistat per Montse Vilarrasa.

El redactor i membre d’Èxit21 Andy Trias entrevista a Mònica Terribas:
“No és tan important que es parli [en els mitjans] de les persones amb síndrome de Down,sinó que les persones amb síndrome de Down parlin de les coses que passen en la societat que no tenen a veure amb les circumstàncies genètiques que un té. És a dir, que se’t convidi a un debat per opinar sobre política i no sobre la síndrome de Down”.

Anna Caralt, periodista, membre de l’Equip de Redacció d’Èxit21, entrevista a Neus Bonet, periodista, professora universitària i exdegana del Col·legi de Periodistes de Catalunya.

L’autora i periodista d’Èxit21 Bea Ruiz entrevista a Quim Masferrer, actor i director de teatre, guionista, presentador de televisió i monologuista.

Entrevistem a Xavi Coral, periodista i presentador de TV. L’entrevista Cristina Morales.

Shares
Catalan   English   French  Spanish