Elling, teatre que fa pensar

He anat a veure l’obra de teatre Elling, a la sala La Villarroel. Elling és una obra que explica la amistat de dues persones, l’Elliing i el Kjell, que és coneixen compartint una habitació i que després van a Oslo per viure junts en un pis tutelat. Al principi sembla difícil però tots dos, compartint pis, passen aventures, en una convivència plena de sorpreses i reptes en una obra de teatre que ens fa reflexionar.

Els dos joves, l’Elliing i el Kjell, molt bé interpretats per David Verdaguer i Albert Prat, viuen amb molta intensitat com avancen les seves vides tutelades, fins i tot per tenir parella i un fill. Si voleu veure aquesta obra de teatre noruega teniu fins el dia 8 d’abril. Crec, us la recomano, que és una bona obra per veure aquest proper dissabte, dia del teatre a tot Catalunya, però no és l’única. Com Elling, per sort, hi han moltes altres obres per descobrir i gaudir.

“Mar i Cel” per últim cop 

El gran musical de Dagoll Dagom, per celebrar el 50è aniversari de la companyia, torna al Teatre Victòria de Barcelona, i sembla que la podrem veure. Encara no s’ha anunciat qui seran els actors i haurem d’esperar per conèixer els seus protagonistes.

Tot indica que el gran comiat d’aquesta companyia catalana serà la darrera oportunitat per acompanyar als pirates en el seu vaixell. Serà la nostra oportunitat per poder aplaudir el treball de Dagoll Dagom, que durant molts anys, i amb obres com “Mar i Cel”, ha produït.

Visca Dagoll Dagom.

+ posts

Redactor: “Èxit21 em pot ajudar a saber fer una notícia, a com presentar-me, a fer guions i subtítols. També em pot ajudar a fer amics. Èxit21 pot ajudar a la societat a veure que les persones amb discapacitat intel·lectual també podem fer coses, com articles, entrevistes… i tenir una vida com qualsevol altre persona”.

Gerard Ruiz també és membre de l’Assemblea de Drets Humans Montserrat Trueta (ADHMT).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *