Campeones, de pel·lícula a sèrie

Qui no coneix els nostres campions favorits? L’èxit de les dues pel·lícules ha estat tan gran que ara s’estudia la creació d’una sèrie de televisió sobre les aventures dels protagonistes.La productora Morena Films ja ha presentat un projecte a TVE i Movistar Plus+, les dues col·laboradores més importants en la producció de les dues pel·lícules. En cas que el projecte continués endavant, la sèrie sobre “Campeones” narraria la vida dels protagonistes des del final de la segona entrega per al cinema, en la qual canvien el bàsquet per l’atletisme, a causa d’un error de la seva despistada entrenadora.

Primera fase

Encara que els rumors apunten a l’existència del projecte, sembla que encara està en una fase molt primerenca i encara haurem d’esperar una mica per veure com es desenvolupa. Des de TVE valoren positivament el projecte, ja que consideren que la temàtica proporciona una imatge molt en consonància amb els valors de la cadena.

Des del departament de comunicació de Movistar Plus+ no afirmen ni desmenteixen res, per la qual cosa l’emoció es mantindrà fins al final, fins que puguem veure els nostres campions preferits, com Collantes, Marín, Benito, Juanma, Jesús i Román, entre d’altres, a la petita pantalla.

+ posts

Vanesa Reinón escribe sobre cultura: el teatro, los viajes y el baile son sus pasiones. Es la más reciente incorporación a la redacción de Èxit21.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *