EL BARÇA CONTINUA AMB LA BONA RATXA

El Barça va guanyar a l’Athletic de Bilbao al Camp Nou per 2 a 1. Els blaugranes van començar bé el partit i Messi va tenir ben aviat la primera oportunitat de gol que va aturar el porter visitant Unai Simón.

Al cap d’uns minuts Griezmann va tenir una nova oportunitat, però el gol va arribar més tard gràcies a una falta que li van fer a Messi per evitar que entres a l’àrea a rematar. L’àrbitre la va assenyalar, al contrari del que va passar a la final de la Supercopa perduda fa uns dies contra el mateix rival. Tot seguit, Messi va marcar un gran gol de falta, el número 650 que fa amb la samarreta blaugrana.

Els blaugranes van començar adormits la segona part i els bascos van empatar amb un gol en pròpia porta de Jordi Alba, qui va protestar molt el gol demanant una suposada falta per un empenta que l’àrbitre no va considerar.

A partir d’aquest moment, els jugadors blaugranes van començar a tenir noves ocasions de gol. Pjanic va rematar de cap amb perill. Koeman va començar a fer canvis en l’equip, va entrar Sergi Roberto, qui va donar més joc.

Finalment, una jugada per la banda de Mingueza va servir a Griezmann per marcar el segon i definitiu gol.

Els blaugranes han sumat la cinquena victòria consecutiva. Des de l’any passat que no perden. La ratxa va començar a l’estadi Zorrilla de Valladolid i des de llavors no han perdut cap partit en lliga.

El Femení guanya el clàssic
Les blaugranes també van guanyar el seu partit contra el Reial Madrid a l’estadi Johan Cruyff. Van golejar per 4 a 1, amb gols d’Alexia, Jenny Hermoso i dos d’Oshoala. Les madrilenyes van marcar el seu gol de penal, llançat per Carmona.
Les blaugranes, doncs, continuen líders, fins i tot amb partits pendents de jugar degut la Covid-19.

Redactor: “Èxit21 em pot ajudar a saber fer una notícia, a com presentar-me, a fer guions i subtítols. També em pot ajudar a fer amics. Èxit21 pot ajudar a la societat a veure que les persones amb discapacitat intel·lectual també podem fer coses, com articles, entrevistes… i tenir una vida com qualsevol altre persona”.

Gerard Ruiz també és membre de l’Assemblea de Drets Humans Montserrat Trueta (ADHMT).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *