Ian Platteuw debuta amb la Penya

Aquesta temporada, al Joventut de Badalona, ha debutat un noi jove, el Ian Platteuw.  Amb només 16 anys i 142 dies va estrenar-se en un partit contra el Barça, a l’Olímpic de Badalona. En aquest partit va fer un tap a Willy Hernangómez i una cistella a falta de vint-i-sis segons. Ian és el segon noi més jove en debutar, i el primer va ser, de més ni menys que Ricky Rubio, que ho va fer als 14 anys i 1,90 metres.

Ian Platteuw també ha debutat amb la selecció Espanyola, amb la sub 17, i jo el vaig conèixer en un partit de la Penya fa uns anys convidat per la seva mare, professora de l’escola Projecte on jo treballava llavors, fins que va començar la pandèmia. Espero que tingui molts èxits esportius, perquè és un gran jugador. D’alçada fa 2,10 metres, i amb aquest jugador la Penya ja ha fet debutar a trenta nous jugadors de la seva cantera. Bon treball de la Penya, i que surtin més jugadors.

Redactor: “Èxit21 em pot ajudar a saber fer una notícia, a com presentar-me, a fer guions i subtítols. També em pot ajudar a fer amics. Èxit21 pot ajudar a la societat a veure que les persones amb discapacitat intel·lectual també podem fer coses, com articles, entrevistes… i tenir una vida com qualsevol altre persona”.

Gerard Ruiz també és membre de l’Assemblea de Drets Humans Montserrat Trueta (ADHMT).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *