AQUEST ATLÈTIC VA DE DEBÒ

L’Atlètic de Simeone durant molt de temps ha estat a l’ombra de Reial Madrid i Barcelona. Des de sempre s’ha considerat l’etern aspirant a guanyar el campionat de lliga.

Ja fa set temporades (2014/15) de l’última vegada que es va emportar una lliga, la desena en la seva llarga trajectòria acabant així amb l’hegemonia del Barça de Pep Guardiola i del Madrid de Carlo Angelotti.

Arran d’aquí, ja no va afluixar i es quedaria com el tercer en discòrdia, però sense perdre l’estela de la zona europea.

Amb la lliga més a prop

Qqueda molta lliga per jugar, però l’equip matalasser salda els seus partits amb victòries. L’excepció va ser la derrota enfront el Reial Madrid.

A dia d’avui sembla haver-se consolidat com a líder en solitari comptant el seu últim triomf davant el Cadis per 2-4.

L’equip matalasser sembla no tenir intenció de baixar la guàrdia i més encara tenint un partit menys, el ajornat amb els “lleons” degut a la borrasca Filomena.

Molt malament els hauria d’anar als “indis” del Cholo per no emportar-se un nou títol de Lliga després de tant de temps.

Una plantilla de campió

Cal destacar que la clau d’haver arribat a aquest extrem, entre altres coses, es deu a haver format una plantilla ben reforçada, comptant a les seves files amb tot un “killer” com ho és Luis Suarez.

L’arribada de l’uruguaià supleix d’aquesta manera la imminent marxa de Diego Costa.

Fent un cop d’ull al potencial d’aquest nou Atlètic, l’arribada de Kondogbia (Sevilla) i actualment Moussa Dembélé (Guangzhou), al costat de la seva joia més preuada, Joao Felix, certament és per començar a prendre’ls seriosament.

Canvi de rols

El que va ser l’etern aspirant a tot ara s’ha convertit en l’equip a batre. No serà fàcil fer-los front, llevat que baixin els braços, cosa que és improbable com així ho estan demostrant des de l’inici d’aquesta segona volta.

Tirant de tòpics, és cert que queda molt per jugar i que potser no aguanten el nivell que tant exigeix la competició domèstica. Fins llavors, es preveuen emocions en estat pur en el que resta de campionat.

Mentre que hagin equips com aquest Barça en ratxa, els madridistes que no tiren la tovallola i tot un Atlètic ara més guerrer que mai, la nostra lliga seguirà sent la més atractiva.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish