Inventa’t un amor

Inventa un amor

però que no sigui de joguina, 

que sigui de fantasia 

i somia. 

Que sigui indescriptible, 

que no es pugui palpar.

Inventa un amor 

i que sigui d’ un color de rosa.

Que es pugui imaginar. 

Inventa un amor, creal. 

No tinguis por! 

Porta’l a la ment 

i que ningú t’ el tregui, 

perquè tu pots!

+ info | + posts

Redactora i poeta: “Passió i cor són les dues qualitats amb les que podem fer que Èxit21 sigui gran. És una porta oberta a la filosofia. Per això visc amb tanta intensitat aquest racó. Perquè em fa pensar, recordar i sentir”.

Bea Ruiz és autora de tres llibres de poemes. I recentment ha publicat el seu darrer llibre amb l'Editorial Talents de la Fundació Catalana Síndrome de Down (FCSD): "Un portal a la fantasía": https://fcsd.org/ca/producte/un-portal-a-la-fantasia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *