Xesco Reverter: “Hi ha un retrocés en la llibertat d’expressió”

El periodista i corresponsal a TV3 també és autor del llibre “Estats Units, el país de les contradiccions”.

Xesco Reverter és periodista i escriptor. Ha estat treballant com a corresponsal a Washington i a Londres. També és excap de secció d’Internacional a TV3. En aquesta entrevista ens parla del periodisme internacional, la seva gran passió.

Redactor: “Èxit21 em pot ajudar a saber fer una notícia, a com presentar-me, a fer guions i subtítols. També em pot ajudar a fer amics. Èxit21 pot ajudar a la societat a veure que les persones amb discapacitat intel·lectual també podem fer coses, com articles, entrevistes… i tenir una vida com qualsevol altre persona”.

Gerard Ruiz també és membre de l’Assemblea de Drets Humans Montserrat Trueta (ADHMT).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *