Una pel·lícula amb inclusió i molt d’humor

Ja ha començat el rodatge de “Cuerpo escombro”, una pel·lícula molt gamberra, però amb un gran missatge de fons, ja que convida als espectadors i espectadores a posar-se a la pell de les persones amb discapacitat.

Protagonitzada per Ernesto Sevilla, Dani Rovira i El Langui, la història parteix d’una mentida: com que no troba feina i aliat amb el seu germà Fermín, Javi es fa passar per una persona amb discapacitat per aconseguir un lloc de feina que necessita desesperadament. El que passa és que les coses no li surten com ell volia perquè fingir paràlisi cerebral no és tan fàcil com ell pensava quan, a més, sorgeix l’amor entre la seva cap i ell.

Un embolic per reflexionar

Aquesta mentida generarà molts moments divertits que no pretenen ofendre ningú ni caure en un to paternalista: el protagonista patirà com si a cada moment estigués trepitjant brases ardents, el que ens portarà a un conflicte seriós que ens permetrà reflexionar sobre l’empatia, l’acceptació i la visibilitat de les persones que es troben cada dia amb barreres que els altres no veuen, tal com ha explicat el director i guionista de la pel·lícula, Curro Velázquez.

El rodatge de la pel·lícula es farà en la seva totalitat a Bilbao i també apareixeran actors de la talla d’Antonio Resines, Cassandra Ciangherotti, Omar Chaparro, Tito Valverde i Leo Harlem.

Tot i que l’estrena serà a l’agost, ja tenim moltes ganes de veure-la!

+ posts

Vanesa Reinón escribe sobre cultura: el teatro, los viajes y el baile son sus pasiones. Es la más reciente incorporación a la redacción de Èxit21.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *