Dagoll Dagom: 50 anys donen per molt

Imatge: Jordi Fabrega

El passat 5 d’abril la companyia Dagoll Dagom va presentar els actes de celebració pel seu 50è aniversari. L’acte es va fer al teatre Victòria de Barcelona, el millor escenari per recordar el gran èxit de la companyia, Mar i Cel. Per començar l’homenatge a tots aquests anys de teatre en català, al mes de juliol, i al teatre Grec, es farà un espectacle sobre els cinquanta anys de Dagoll Dagom sobre els escenaris. Aquestes funcions aniran acompanyades d’una exposició, al mateix teatre Grec.

A partir del mes de setembre, però, ja és podrà veure “Mar i Cel”. Aquest cop amb nous protagonistes, l’Alèxia Pascual, com a Blanca, i el Jordi Garreta, com a Said. El més probable és que aquest serà l’últim cop que és podrà veure aquest musical de pirates.

Imatge: Jordi Fabrega
Autor: Jordi Fabrega. Flickr: jordidroj. Grup de teatre 9 Pins de Tiana.

Musicals de la companyia

Serà, doncs, l’últim espectacle de la companyia. Desprès d’aquests cinquanta anys han fet molts altres musicals, com per exemple “La nit de Sant Joan”, “Glups!”, “Antaviana”, “Boscos endins”, “L’alegria que passa” o “El Mikado”. Al llarg de tants anys Dagoll Dagom no ha parat de treballar per oferir-nos grans espectacles i musicals, com també podríem recordar  “Maremar”, tot fet a bon ritme, a “Cop de Rock”.

Fins aviat Dagoll Dagom

+ posts

Redactor: “Èxit21 em pot ajudar a saber fer una notícia, a com presentar-me, a fer guions i subtítols. També em pot ajudar a fer amics. Èxit21 pot ajudar a la societat a veure que les persones amb discapacitat intel·lectual també podem fer coses, com articles, entrevistes… i tenir una vida com qualsevol altre persona”.

Gerard Ruiz també és membre de l’Assemblea de Drets Humans Montserrat Trueta (ADHMT).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *