Veu de nèctar

Cantaré per tu sempre.

La veu anirà volant cap a tu.

La cançó t’abraçarà 

fins que trobis la dolçor 

dels meus llavis.

Cantaré per tu tots els dies 

de la meva vida.

Perquè tu, 

ets el meu príncep de bosc.

Així que el so 

t’arribi com un nèctar de flor,

amor meu.

 | + info

Redactora i poeta: “Passió i cor són les dues qualitats amb les que podem fer que Èxit21 sigui gran. És una porta oberta a la filosofia. Per això visc amb tanta intensitat aquest racó. Perquè em fa pensar, recordar i sentir”.

Bea Ruiz és autora de tres llibres de poemes. I recentment ha publicat el seu darrer llibre amb l'Editorial Talents de la Fundació Catalana Síndrome de Down (FCSD): "Un portal a la fantasía": https://fcsd.org/ca/producte/un-portal-a-la-fantasia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *