El Barça torna a quarts a la Lliga de Campions

El Barça de Xavi torna als vuitens de final de la Lliga de Champions, i ho fa per la porta gran, amb el millor partit de la temporada fins ara. Saltant al terreny de joc amb molta intensitat des del minut u, només així s’explica el contundent resultat amb un determinat 3-1 sobre el Nàpols.

Pel que fa als gols, Fermín va inaugurar el marcador al minut 15, João Cancelo es va sumar a la festa amb el segon gol al minut 17. Per part de l’equip napolità, A. Rrahmani va posar una mica d’emoció a la disputa amb un gol al minut 30. Amb el 2-1 van anar al descans.

El conjunt culé volia més, i quina millor manera per millorar l’inmillorable que amb el tercer i últim gol al minut 83 per obra del “killer” Lewandowski per concloure la contesa.

Marea blaugrana a Montjuïc

Era la nit que molts aficionats culers estaven esperant, i hi havia moltes expectatives i encara més quan el Barça pot tornar a l’excel·lència d’abans. I és que van ser 50.301 espectadors els que van viure una d’aquelles nits de Champions que molts recordaven amb nostàlgia al Camp Nou.

Aquesta contundent victòria dels culers és la que feia falta perquè la seva afició tornés a creure i alhora il·lusionar-se d’estar més a prop de conquerir la que seria la seva sisena Champions. Tot i així, per aconseguir-ho encara els queda tot un desert per travessar.