COVID19, LA LLUM AL FINAL DEL TÚNEL?

La Covid19 encara està entre nosaltres. Per sort, sembla que ja falta menys per superar aquesta situació. Després de dos anys de pandèmia els contagis estant a la baixa.

Esperem que quan per fi acabi aquesta situació no vingui durant uns anys una altra pandèmia com aquesta, que ha sigut un repte inesperat per a tots.

En aquest temps han passat moltes coses com, per exemple, el tema de la mascareta. Aquest dijous serà l’últim dia que es portarà de forma obligatòria a l’exterior, i les discoteques, per fi, podran obrir, també a partir de la nit de dijous.

Per un altre costat a les escoles s’hauran de fer tests d’antígens a tots els alumnes d’un grup, que podran anar el pati sense la mascareta, i si hi ha un cas de contacte estret tampoc s’haurà d’aïllar a casa.

Dos anys de lluita

Al mes de març farà dos anys que la Covid19 està entre nosaltres però, per sort, la situació sembla que està sent una mica millor. Hi ha menys positius i els símptomes són més lleus. Estem veient la llum al final del túnel?

Mica en mica estem superant (o si més no, capejant) el virus i l’aïllament social que ha provocat, una bona senyal que es notarà al carrer, a les escoles i a les discoteques. Esperem que també impliqui noves oportunitats de treball per a tots.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish