MOLT BARÇA PER A TAN POC ATLÈTIC

El Barça de Xavi tenia davant seu tota una prova de foc, i l’ha superat amb nota alta després de guanyar l’Atlètic de Madrid per 4-2.

L’equip barcelonista ha estat clarament superior als matalassers, però van haver de reaccionar davant el matiner tant de Carrasco al minut 8. Va ser Jordi Alba qui va igualar la contesa al minut 10 amb una gran rematada.

A partir d’aquí va anar caient un gol darrere l’altre. Gavi va materialitzar la remuntada al minut 21. Amb el tercer gol a càrrec d’Araujo (m.43) se’n van anar al descans.

Dani Alves es va unir a la golejada amb un gran xut al 49. Tot i que el Barça volia més, l’uruguaià Luis Suarez va retallar distàncies i va demanar perdó a la seva antiga afició després de marcar el gol (min.58). Minuts després, Alves va ser expulsat per una entrada per darrere a Carrasco.

Fins a la conclusió del partit l’equip blanc-i-vermell va arribar a la meta de Ter Steguen però sense cap encert. Al final es va imposar la lògica i els culers van aconseguir el seu anhelat quart lloc a la classificació que dóna accés a la Champions.

Aquest Barça sí que il·lusiona

Davant d’aquesta exhibició, el Barça se situa a la zona alta de la taula, però encara queda molt per demostrar en aquesta lliga. Si no es torna a torçar, ara sí que té una plantilla que il·lusiona.

L’arribada dels “4 fantàstics” al marcat d’hivern (Dani Alves, Ferran Torres, Adama Traoré i Aubameyang, que a poc a poc ja estan demostrant el que valen) ha millorat la plantilla actual. Tant Adama com Aubameyang ja han deixat mostres de la seva qualitat, que és molta. Per davant tenen més partits per veure si tenen continuïtat.

L’Atlètic, de mal en pitjor

En aquest partit hem vist la cara i la creu de dos equips considerats dels grans de la competició de lliga. Com ja hem dit, el Barça va a l’alça. Per contra, el conjunt del “Cholo” Simeone no és més que l’ombra del que era, tot i ser un equip dels més competitius del campionat. L’actual campió de lliga porta diversos partits en baixada.

L’aficionat matalasser ja comença a preocupar-se per un equip que, malgrat la qualitat dels seus jugadors, no està molt fi darrerament.

Espanyol i Nàpols, a l’horitzó

Després d’haver guanyat els matalassers, ara toca seguir a la línia ascendent i preparar els propers partits: el derbi amb els periquitos de diumenge que ve i l’estrena a l’Europa League contra el Nàpols.

Amb la moral ben alta, a Can Barça s’acosta una setmana crucial per al futur més proper. L’aficionat ja torna a estar content amb aquest renovat Barça.

*Text original en castellà

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish