El Barça torna a gaudir del bon futbol

A la darrera jornada de Lliga el Barça va guanyar al Athletic de Bilbao per 4 gols a 0, partit jugat al seu estadi, el Camp Nou. Els jugadors blaugranes van fer un bon partit. Gavi va tenir la primera oportunitat del partit, tot seguit va ser Ferran Torres qui també va tenir una altra ocasió de gol, però va ser Aubameyang qui va fer el primer gol de l’equip després d’un cop de cap de Piqué al travesser.

A la segona part, el barça va anar a per el partit però va ser el Bilbao qui va tenir les seves ocasions per empatar i ficar-se en el partit. Amb els canvis de davanters i els seus tres gols el partit va quedar sentenciat a favor dels blaugranes. L’entrada de Dembelé, que va fer un gran gol i dues assistències va ser definitiva. La primera li va fer a Luuk de Jong, que també va sortir des de la banqueta i va marcar de cap, sent ja el segon màxim golejador de l’equip. La segona assistència de Dembelé va ser per a Memphis Depay, que després de la seva lesió continua sent el màxim golejador de l’equip, amb nou gols, i que va marcar el quart i definitiu gol, per acabar una gran nit de futbol.

Un altre jugador que va fer un gran partit va ser Pedri, que li va fer una sotana espectacular a Balenziaga, molt aplaudida pels aficionats. Pedri, només té dinou anys, i l’entrenador blaugrana Xavi va dir que és ja un dels grans jugadors mundials de futbol.

Tres victòries seguides

Amb aquesta victòria els blaugranes ja porten tres victòries seguides, però també han sabut deixar la porteria a zero, i això no passava des de feia trenta sis partits. Des de l’arribada de Xavi l’equip dona cada cop més confiança i ara els aficionats canten, aplaudeixen i gaudeixen més.

Redactor: “Èxit21 em pot ajudar a saber fer una notícia, a com presentar-me, a fer guions i subtítols. També em pot ajudar a fer amics. Èxit21 pot ajudar a la societat a veure que les persones amb discapacitat intel·lectual també podem fer coses, com articles, entrevistes… i tenir una vida com qualsevol altre persona”.

Gerard Ruiz també és membre de l’Assemblea de Drets Humans Montserrat Trueta (ADHMT).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *