COVID19: TU POTS FRENAR-LA

Un dels drets humans més importants és la salut de les persones. En aquests moments de coronavirus és molt necessari cuidar-se més i seguir les recomanacions: portar mascareta, rentar-se molt les mans i mantenir la distància de seguretat.

Cal recordar la importància de dur ben posada la mascareta. Abans de sortir de casa, ens l’hem de posar i complir les normes.

Noves restriccions
A causa de la complicació de la pandèmia, el govern ha dictat noves mesures com no poder sortir del municipi els caps de setmana, no sortir a les nits i evitar al màxim el contacte físic. Això ha afectat a les sortides de lleure que faig els caps de setmana. S’han anul·lat les activitats que fem fora i s’han potenciat les virtuals.

Les empreses sempre que puguin han de fer teletreball. Jo treballo un dia a la setmana a l’oficina. A la feina porto mascareta, em poso gel hidroalcohòlic i compleixo les normes.

Les activitats que faig a la Fundació Catalana Síndrome de Down (FCSD) les faig a través del ZOOM com EXIT21, teatre, Assemblea de Drets Humans Montserrat Trueta i balls de saló.

M’agradaria anar més dies a la feina, però entenc que la situació és difícil. Per això, tots hem de posar de la nostra part i seguir les recomanacions. Només així vencerem al virus.

Redactora i Secretària d’Èxit21. També és secretària de l’Assemblea DHMT i participa en accions de conscienciació com conferències i formacions a diferents institucions i escoles.

“ÈXIT21 pot ajudar per saber com s’expliquen les notícies, per dir a la gent com és, per veure si agrada o no. A nosaltres ens pot servir per pensar i ser protagonistes”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *