NOU ANY, VELLES ENSOPEGADES

El Barça de Xavi no va tenir l’inici del 2022 que esperava i va tornar a ensopegar contra el Granada a l’estadi de Los Cármenes. Els locals van empatar el partit en el temps de descompte (1-1) allunyant els blaugranes de les posicions europees.

A la primera part, els blaugranes van crear diverses arribades a la porteria de Maximilano, però cap va acabar en gol. Per part seva, Ter Steguen va haver-se de lluir-se per evitar el gol local.

El primer gol de l’equip culer no arribaria fins al minut 57, una altra vegada mitjançant Luuk de Jong com va passar a Mallorca. Els locals es van créixer a partir de l’expulsió de Gavi i van aconseguir l’empat al minut 90.

Pas enrere

Després d’haver sumat les dues últimes victòries del 2021 (Elx i Mallorca), aquest empat significa un pas enrere a les aspiracions dels blaugrana de cara a la classificació per a la propera Champions, motiu més que suficient per a l’enuig manifest de Xavi Hernández davant aquest resultat.

L’única cosa positiva de l’empat és que es comencen a recuperar efectius com Abde, Memphis Depay, juntament amb Dani Alves que ja comença a jugar i amb Ansu Fati a la recamara a l’espera del debut de Ferran Torres.

El millor encara ha d’arribar

Passant pàgina al partit de Granada, ara al Barça li ve un clàssic aquest dimecres a la primera semifinal de la Supercopa. Després, a la Copa del Rei, els esperen els lleons als vuitens.

El conjunt blaugrana té ara l’oportunitat de treure la seva millor versió, tenint en compte que davant seu tenen un Reial Madrid i un Athletic de Bilbao molt forts i alhora amb un nivell de competició molt alt.

Ningú va dir que arribats a l’equador de la temporada seria fàcil ser competitius i més sabent tot el que es juguen, que no és poca cosa, sobretot quan l’equip segueix estant en plena reconstrucció.

L’únic que es pot treure de bo d’aquest Barça és que ha renascut la il•lusió que desperta el “Baby Barça”. Però el cert és que tampoc no es pot exigir als més joves que carreguin amb la responsabilitat de l’equip quan els pesos pesants han de donar exemple i aportar tota l’experiència que tenen, que és molta.

*Text original en castellà

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish