UNA DÈCADA DE PERIODISME INCLUSIU

L’any 2021 ja li van quedant com a molt un telenotícies i mig, i per això arriba el precís moment de fer-li balanç del que li ha aportat a la nostra revista digital Èxit21.

Sens dubte un dels èxits més grans de la nostra revista ha estat haver arribat a complir els 10 anys de vida, deixant així unes xifres que són dignes de celebració, entre articles i entrevistes hem aconseguit les 1.800 notícies publicades i estem a un pas de les 2.000.

Els números parlen per si sols, aquesta és una clara demostració de la nostra capacitat de superació, la qual no té cap límit. Tot un treball en equip i que avui dia va sumant nous talents coincidint així amb la marxa d’altres d’il•lustres.

Els èxits del 2021

Abans de pronunciar-me pel que fa a l’última fita aconseguida, cal destacar de l’any que finalitzem la celebració per part de la Fundació Catalana Síndrome de Down (FCSD) de l’efemèride del Dia Internacional de la Síndrome de Down. Coincidia
amb el dia 21 de l’any 21 del segle 21, fet que formava la trisomia perfecta.

Comptem també amb el naixement literari del nostre company Jordi Riu amb el llibre “La Barcelona que et falta”, apadrinat per un gran del periodisme com és Lluís Permanyer.

la barcelona que et falta

Al que fem també esment a certs articles que sens dubte ens han calat profundament, cal destacar el de “Suma’t a la causa feminista” tota una clara reivindicació pels drets de les dones, o bé sobre el racisme que, amb tan sols llegir-lo , ens sumem a la causa sense pensar-s’ho dues vegades.

Ara a pel 2022

Després d’haver arribat a complir una dècada que es diu aviat, des del nostre retrovisor veiem arribar un any 2022 que si pot arribar també amb més reptes per superar.

A partir de llavors el gran equip que formem Èxit21 tindrem una missió per complir; superar la xifra aconseguida de les 1.800 notícies publicades i arrodonir-les de la mateixa manera que hem aconseguit aquests números de record.

Davant nostre tindrem per davant aconseguir les 200 notícies que resten per arribar al cim de les 2.000. Si seguim sent una pinya, i així hem aconseguit el que fins ara ens hem proposat, sens dubte podrem arribar.

Fins que això passi, Èxit21 tanca les portes fins després del 6 de gener i alhora l’equip que el formem els desitgem als nostres lectors un bon any i que acabin aquest 2021 igual de bé del que rebran al 2022, i que tots els seus desitjos es compleixin.

*Text original en castellà

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Catalan   English   French  Spanish