EL 2022 QUE ENS ESPERA

L’any 2022 que ara comença serà un any important per tots nosaltres. Per fi podrem celebrar, acompanyats de periodistes i mitjans de comunicació, els primers 10 anys de vida d’Èxit 21, aniversari que no vàrem poder celebrar l’any passat a causa de la pandèmia.

Un altre objectiu per aquest nou any serà que els mitjans de comunicació coneguin i apliquin millor el llibre d’estil d’Èxit21, de forma molt especial que evitin referir-se a nosaltres com a “discapacitats”. Defensem sempre que la paraula “persona” vagi per davant.

Noves oportunitats
També espero trobar feina. Des de que va començar la pandèmia no he tornat a treballar i, per tant, desitjo que les persones com jo, en situació de discapacitat, tinguin més oportunitats per treballar aquest 2022.

Un altre repte serà potenciar l’acció de l’Assemblea de Drets Humans Montserrat Trueta de la Fundació Catalana Síndrome de Down (FCSD), de la qual formo part i que com president estic molt implicat.

I per últim espero que totes les persones que conviuen amb alguna discapacitat, tinguin més oportunitats, no només en la feina, sinó també a l’oci, a l’esport, la cultura, etc. Tenim els mateixos drets que la resta de persones.

Col·labora, al servei de la inclusió
La FCSD ens ajuda molt a buscar feina a través del servei d’inclusió laboral “Col•labora”, alhora que també ofereix cursos amb la col•laboració de la Universitat Pompeu Fabra.
Vaig entrar a la FCSD l’any 2018 per fer el curs d’auxiliar de museus, i des de llavors també he fet els cursos d’auxiliar de radio, de congressos, el d’administratiu, el de triomfa en la teva entrevista i el d’intel•ligència emocional per l’ocupabilitat.
Espero que tota aquesta preparació ens ajudi a afrontar el 2022 que ens espera.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish