CONSCIENCIANT ALS ACTIVISTES DEL FUTUR

Fa unes setmanes vaig fer una xerrada amb la Clara Hervás als alumnes del grup “Som joves” de la Fundació Catalana Síndrome de Down (FCSD). Vàrem explicar els vídeos de conscienciació sobre la vida de les persones en situació de discapacitat intel·lectual que va publicar la FCSD. La Clara Hervás i jo anàvem comentant cada vídeo, hi havien dotze, i alhora, també anàvem explicant anècdotes que ens havien passat en la vida.

També vam explicar que havia estat elegit president de l’Assemblea dels Drets Humans Montserrat Trueta. Per la seva part, Hervás va explicar les tasques que feia la Montse Villarassa al Consell Rector de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD) i la seva funció de secretària a l’Assemblea.

Fer valer els nostres drets
Hem de fer conscients als més joves, però també a totes les persones perquè respectin els nostres drets i no els vulnerin. Poc a poc ho estem aconseguint però està clar que encara falta molta feina per fer, sobretot als mitjans de comunicació.
Mica en mica s’està fent molta feina, però encara en queda molta per fer.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish