UN BARÇA DE MÉS A MENYS ES DEIXA EMPATAR

A la darrera jornada de lliga el Barça va empatar a Balaídos contra el Celta de Vigo, un partit que el descans guanyava per 0 a 3.

El primer gol blaugrana el va marcar Ansu Fati, el segon va ser de Sergio Busquets i el tercer de Memphis Depay.

Els blaugranes van dominar amb claredat la primera part quan res feia pensar en l’empat final, però la lesió d’Ansu Fati abans del descans va canviar els estats d’ànim. A més d’aquest esquinç, també es van lesionar Nico i Eric Garcia. Actualment, l’equip blaugrana té onze lesionats.

Canvi de tornes
A la segona part el Barça va fer un pas enrere i el Celta va dominar el partit amb ocasions fins els gols d’Aspas (per patida doble) i Nolito que van servir per empatar el partit.

Des de la temporada 92 que el Barça no es deixava remuntar un 3 a 0 al seu favor, llavors va passar contra el Valencia al Camp Nou.

Aquest partit va ser l’últim dirigit per Sergi Barjuan, que tanca la seva etapa interina al primer equip amb dos empats i una victòria.

El pròxim partit de lliga serà el derbi contra l’Espanyol, a casa, i serà el primer partit de Xavi com nou entrenador blaugrana.

Xavi agafa el relleu
L’exjugador de Terrassa i ara entrenador agafarà el relleu a la banqueta per capgirar la situació de l’equip. Xavi es trobarà una situació complicada. Els blaugranes van novens a la classificació i urgeix remuntar la situació.

Esperem que amb l’arribada de Xavi torni el bon futbol i els bons resultats, però ara mateix queda clar que s’ha d’animar a l’equip als moments bons i sobretot difícils.

Redactor: “Èxit21 em pot ajudar a saber fer una notícia, a com presentar-me, a fer guions i subtítols. També em pot ajudar a fer amics. Èxit21 pot ajudar a la societat a veure que les persones amb discapacitat intel·lectual també podem fer coses, com articles, entrevistes… i tenir una vida com qualsevol altre persona”.

Gerard Ruiz també és membre de l’Assemblea de Drets Humans Montserrat Trueta (ADHMT).