UNA LLIGA DEL REVÉS

A aquestes alçades de la lliga ens trobem davant d’un cas d’“Expedient X” ja que se’ns fa molt estrany el que està succeint al campionat de regularitat.

El cas estrany és que tinguem la Reial Societat en qualitat de líder en solitari una setmana més, i amb tot un campió de lliga com l’Atlètic de Madrid al quart lloc de la taula classificatòria, o el Reial Betis i el Rayo Vallecano a la zona d’Europa League i l’Osasuna amb aspiracions europees.

Però el que menys s’entén és que el Barça es trobi al seu triangle particular de les Bermudes a la zona d’aquells equips que es disputen la permanència.

Els que es troben fora de les posicions europees segueixen amb les seves lluites habituals per evitar tant la permanència així com no arribar a la zona on baixen a segona.

Ajornaments perjudicials

Si haguéssim de trobar una explicació al que està passant al campionat nacional i amb això trobar la clau d’aquest estancament dels quatre grans, segurament ens hauríem de referir als partits ajornats per la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF): Sevilla-Barça, Vila-real-Alavés, Reial Madrid-Athlètic i Granada-Atlètic de Madrid.

D’aquesta manera s’entén que la lliga espanyola s’hagi vist frenada i, amb això, els quatre grans s’hagin vist superats a la classificació per la Reial Societat, Real Betis i Rayo Vallecano.

Amb Xavi arriba la il·lusió

En el cas de l’equip culer estan desitjant que Xavi Hernández sigui el revulsiu que els porti a les parades de la zona alta i d’aquesta manera estar una mica més a prop si és possible dels anhelats títols a aconseguir (Lliga, Copa i Champions), encara que per aquest darrer hauran de donar el que fins ara no han donat.

La veritat és que no ho tindrà gens fàcil, però segur que comptarà amb el suport de tota la plantilla i del club.

Molta lliga per jugar

Encara queden 25 jornades per disputar amb 75 punts en joc. I temps queda més que suficient per capgirar el campionat de lliga. D’aquesta mateixa manera, la Lliga ja tindrà una mica més de sentit tornant a veure els grans (Barça, Reial Madrid i Atlètic de Madrid i perquè no el Sevilla) disputant-se el títol més apreciat de Lliga. I els Reial Societat, Real Betis, Rayo Vallecano, Osasuna i Athletic (tret que no se sumi algun que un altre com el València o fins i tot Espanyol) buscant el seu lloc a Europa.

Veurem si torna l’ordre a aquesta lliga de bojos.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish