UN VIATGE PER “LA BARCELONA QUE ET FALTA”

Aquest dimecres vint d’octubre a les 18 hores es presenta el llibre “La Barcelona que et falta” del nostre company Jordi Riu al Col·legi de Periodistes de Catalunya. L’acte compta amb la presència del periodista i cronista de Barcelona, Lluís Permanyer; l’autor, Jordi Riu; i serà moderat per Beatriz Ruiz, redactora d’ÈXIT21.

La veritat és que han hagut molts i molt bons escriptors que han donat el seu punt de vista sobre Barcelona amb grans títols com “L’ombra de vent” (Carles Ruiz Zafón, 2001), “Promet-me que seràs lliure” (Jorge Molist, 2011) , “La catedral del Mar” (Ildefonso Falcones, 2006) i “Aigua i foc” (Tatiana Mier, 2002). Encara que pugui semblar agosarat, incorporo a Jordi Riu en aquesta llista.

Molt més que un llibre

El nostre company a ÈXIT21 i autor del llibre ens convida fer un viatge per “la Barcelona que et falta” a través d’històries de la ciutat comtal que fins avui han estat per descobrir i segurament ens sorprendrà amb racons de Barcelona que desconeixíem fins a la data .

Per a mi aquest no és un llibre més, sinó que és una altra manera de descobrir la nostra ciutat des d’una altra mirada i perspectiva, un treball ben fet i cuidat fins al més mínim detall.

Un llibre que obre barreres

Aquest llibre plasma la realitat d’una ciutat i tot el que aporta als ciutadans del carrer. El llibre ofereix una perspectiva inclusiva a l’ésser escrit per una persona en situació de discapacitat intel·lectual. Per això, en qualsevol biblioteca no ens pot faltar un exemplar de “La Barcelona que et falta”.

Dins de la nostra col·lecció particular de llibres de la Fundació Catalana Síndrome de Down (FCSD) també comptem amb l’obra “Ignorant la SD” d’Andy Trias, que s’unirà a “La Barcelona que et falta” de Jordi Riu. D’altra banda, també destaquem “Violetas al mar”, l’últim llibre de poemes de Beatriz Ruiz, que moderarà la presentació.

M’agradaria que “La Barcelona que et falta”, a l’igual que els llibres ja esmentats, es converteixi en un èxit.

Salta a la vista que aquest llibre en concret ho té tot per obrir totes les barreres.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish