CRÒNICA D’UNA MORT (GAIREBÉ) ANUNCIADA

El Barça de Koeman va acabar perdent el primer clàssic de la temporada, i no va ser perquè no sortís amb ganes als primers minuts del matx. Però amb les ganes no n’hi ha prou per emportar-se els tres punts i, per més que li pesi, el Reial Madrid d’Ancelotti va ser el guanyador amb un resultat d’1-2.

Malgrat el clar domini dels madridistes, els culers van tenir alguna ocasió aïllada però sense culminar-la a la porteria de Courtois. A tot això, David Alaba va obrir el caseller al minut 32. Amb aquest resultat se’n van anar a la mitja part.

A la segona meitat els blaugranes seguien arribant a la meta de Courtois però clarament avui no tenien el dia, i això que Dest la va tenir a les botes fallant una mica que estava cantat.

En el temps afegit Lucas Vázquez va sentenciar en una contra ràpida. El Kun va tenir la seva estrena golejadora el 97 però no va ser suficient per remuntar.

Una mica més lluny de la lliga

Després d’aquesta derrota i amb el que significa el fet que el guanyés l’equip madridista, tant per a l’equip blaugrana com per als seus aficionats és tot un cop, i més quan queden a 5 punts del liderat. Aquesta derrota trunca la ratxa de victòries aconseguides contra Dinamo de Kíev (a Champions) i contra el València (en lliga), de manera que el tercer triomf consecutiu haurà d’esperar.

Tot i això cinc punts són remuntables sempre que no es falli a Vallecas davant el Rayo Vallecano dimecres que ve a casa davant l’Alabès del cap de setmana que ve. Si els blaugrana no ho solucionen aviat, comencen a veure’s una mica més lluny de la lliga.

Queda molt en joc

Aquest clàssic donarà molt de què parlar durant aquestes setmanes, i potser alguns mitjans de comunicació ja començaran a augurar que aquest Barça ja ha començat a llençar la lliga.

A hores d’ara de la competició creure que ja estan pensant a llençar la tovallola sona molt desgavellat, quan encara queda molt en joc. El Kun apunta maneres i s’espera que amb el seu primer gol tingui continuïtat.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish