UNA REFLEXIÓ DE VIDA

Al llarg de les nostres vides ens sol passar de tot, ja siguin bones experiències o altres millorables. Al llarg del nostre camí se’ns marquen aquells grans moments que amb el pas el temps ens queden en el record.

Tots aquests grans moments que no volem oblidar són, per exemple, el primer petó, el primer amor, la primera vegada que vam intimar amb la parella o quan comences una vida en comú a la teva pròpia llar.

Tot això és el que ens fa ser el que som i ens enriqueix. També és important el moment d’iniciar amistats amb gent nova o fins i tot mantenir els amics de tota la vida.

D’aquesta manera fem tot el possible per tenir el nostre lloc a la societat o el que és el mateix: el nostre espai a l’entorn més quotidià.

Les sendes de les nostres vides

En la presa de decisions sol haver dues sendes a seguir i sempre que triem la correcta anirem agafats de la mà de qui més ho necessiti.

Com a bons mestres anirem aconsellant als més joves a que segueixin el nostre exemple, aquell que amb el temps ens ha portat a ser persones experimentades.

Les nostres experiències fan que tinguem moltes històries per explicar, moltes d’elles formen part del nostre costat més humà.

Cada dia viscut és una història per explicar, per compartir amb tots aquells que volem i ens volen que són aquells que ens acompanyen en el nostre viatge personal.

Dono les gràcies al món per existir sota els meus peus, per reunir en el meu entorn més proper a tantes persones que vull i per haver conegut a aquests amics que ja formen part de mi i que m’han transmès les seves experiències al llarg de les seves vides.

Però sobretot, el més important, agrair a tots aquells que van arribar al meu cor i que van aportant el seu granet de sorra fent que visquem la vida a través d’aquells petits detalls, perquè tot es viu i se sent millor si ho fem pas a pas, dia a dia.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish