16 ANYS DE TREBALL DONEN PER A MOLT

Era un dimarts 4 d’octubre de l’any 2005, el dia del meu sant, en aquell temps jo tenia 26 anys i havia acabat de treballar a la Fundació Catalana Síndrome de Down (FCSD) per passar a formar part dels assessors d’empreses Gibernau Plana. Ara en l’actualitat es diu PLANARTUS.

No vaig trigar a integrar-me en el món laboral i vaig conèixer molts companys que em van ensenyar molt. Gràcies a ells he pogut progressar en la meva professió d’auxiliar administratiu.

L’experiència és un grau

Aquest dilluns es compleixen 16 anys que formo part d’aquesta família laboral. A dia d’avui es pot dir obertament que sóc el més veterà per sota del meu cap.

Mirant enrere i veient tot el que he après fins ara començo a adonar-me que l’experiència és un grau i, per això, com a bon veterà, sóc al lloc que em correspon.

És tot un orgull haver arribat tan lluny, però encara em queden moltes coses per aprendre dins de la meva professió.

Aquesta és la demostració que aquests 16 anys de treball donen per a molt.
El fet de ser el segon “cap” també repercuteix amb més exigència i dedicació a les meves tasques. Els veterans hem de donar exemple.

Sota el meu punt de vista, les experiències i els aprenentatges són el premi a la meva llarga trajectòria laboral que m’han enriquit com a persona a més de formar part de la població activa.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish