PREMI A LA DISCAPACITAT EMPODERADA

He començat el curs fent dos discursos a la mateixa setmana reivindicant el lideratge de les persones en situació de discapacitat. Un va ser presencial, a la gala dels premis Trifermed; i l’altra, en video per l’esdeveniment “El poder de las personas” organitzat per Plena Inclusión. Als dos discursos vaig parlar d el que faig a l’Assemblea de Drets Humans Montserrat Trueta, a Èxit21, a l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD) i a l’ONU.

L’esdeveniment “El poder de las Personas” va ser una trobada estatal de persones en situació de discapacitat intel·lectual que es va celebrar a Toledo el passat dilluns 27 de setembre. La meva intervenció va ser a través de dos vídeos, un en català i l’altre en castellà, que vaig gravar el 16 de setembre. Em va convidar a participar Pablo Fernandez de Dincat.

Reconeixement a l’impacte social
Els premis Trifermed que organitza l’entitat que porta el mateix nom van distingir amb un premi a la Fundació Catalana Síndrome de Down (FCSD) per la seva trajectòria i el seu impacte social. La cerimònia va ser el dimarts 28 de setembre a l’auditori AXA Diagonal de Barcelona.

La directora de la FCSD, Katy Trias, i jo mateixa, vam recollir el premi. Jo vaig fer un discurs després de la intervenció de Trias. Aquests premis reconeixen persones i institucions que amb la seva activitat contribueixen a millorar la vida de les persones generant un impacte directe en la societat, com és el cas de la FCSD.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish