RETROBAMENT GEGANT A SARRIÀ

Aquest diumenge s’ha fet la trobada gegantera de Sarrià en el marc de la Festa Major del barri. A causa de la Covid i per prudència no s’ha fet la tradicional cercavila pela carrers i els respectius balls s’han fet a la plaça central del Centre Cívic de Sarrià.

Jo vaig ballar amb el gegant Normag, juntament amb el Trenot, el gegant del ferrocarril; i el Pitu, homenatge del barri al fundador del CP Sarrià. Més endavant també vaig ballar amb el capgròs Medinet.

Aquestes festes les colles convidades han estat les dels gegants de Gràcia, els capgrossos de Cubelles, els gegants dels Alegre de Reus i la Colla Nostra d’Osca.
Cada colla va fer els seus balls i per tancar la trobada festiva el Gervasi i la Laieta, els gegants de Sarrià, van ballar segons mana la tradició la ”sardana”, el ball que es pot veure cada Festa Major de Sarrià, el primer cap de setmana d’octubre.

Abans de la trobada em van fer una entrevista per Ràdio Estel per conèixer com es fa anar el gegant Normag. i Vaig dir que és molt còmode portar i que el pots fer girar molt bé sense cap tipus de problema.

Sis anys de geganter
A la colla gegantera de Sarrià vaig entrar a l’any 2016 durant les festes de Sant Vicenç de Sarrià. Durant aquests sis anys hem anat dos cops a Manacor i hem fet moltes altres sortides per Catalunya.

Tots els de la colla són gent molt maca i amb ells he passat moments molt bonics. Ser de la Colla Gegantera de Sarrià és el millor que hi ha!

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish