EL PLA B DEL BARÇA SURT AL RESCAT

Després dels últims mals resultats del Barça a la Champions i Lliga, abans de l’aturada de les seleccions estava més que clar que era el moment de donar el cop de timó al vaixell i entre tots evitar que s’enfonsés més del que ja està.

Ara ha arribat el moment de fer córrer un atapeït vel i recuperar la il•lusió que sembla que costa que s’instal·li en el si de l’equip blaugrana.

A hores d’ara de la competició ha arribat el moment de que als culers els passi alguna cosa bona i es compleixin les seves millors auguris.

La plantilla culer ha recuperat al seu pòquer d’asos i s’espera que estiguin a l’alçada del que exigeix. D’aquesta manera, ja pot comptar amb Dembelé, el “Kun” Agüero, Jordi Alba i Pedri, que s’uneixen al ja recuperat Ansu Fati. Arriben amb un únic objectiu: rescatar l’equip i portar-lo pel camí de les victòries.

Una aturada per carregar piles

En aquesta ocasió, tot i l’amenaça de l’anomenat “virus FIFA” que retorna als seus jugadors lesionats, el Barça de Koeman ha sortit beneficiat.

L’aturada li ha servit per reiniciar-se i preparar per el que li ve a sobre després de ja haver guanyat al nou València de Bordalás: el primer clàssic (Barça vs R. Madrid) de la temporada i el partit decisiu de Champions.

El ressorgiment del Barça

Ara que el quadre blaugrana entra en la fase més culminant tant de la competició de lliga com de el tot o res de la Champions, Koeman ja compta amb gairebé tot l’equip al complet.

S’espera que Memphis Depay s’acobli en un trident que a primera vista ho té tot per ser letal, comptant amb el Kun com el seu millor aliat i amb un “mosquit” anomenat Dembelé que té ganes de seguir picant. Amb ells els gols estan assegurats.

Hi ha altres jugadors que també aporten amb la finalitat comuna de veure el ressorgiment del Barça.

Així doncs, esperant que després de la tempesta de les últimes setmanes torni a regnar la calma, el Pla B del Barça es prepara per sortir al rescat.

Redactor. “ÈXIT21 hará que nos conozcan un poco más para que, antes de juzgarnos, sepan algo más de nosotros. Si no, nos discriminan por una cosa u otra. Antes de hablar, informarse mejor. Para mi es un medio de comunicación para ampliar mi CV periodístico”.

Francisco Marin té una novel·la en curs.
Francisco Marin té una novel·la en curs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *