REMUNTADA ABANS DEL CLÀSSIC

Aquest diumenge el Barça va guanyar al Valencia per 3 a 1 al seu estadi. Els jugadors de l’equip blaugrana van començar el partit encaixant un gol que va marcar Gayà des de fora de l’àrea. Els blaugranes no es van rendir i a Ansu Fati va empatar el partit vuit minuts més tard amb un gran gol.

Els valencianistes no van baixar els braços i de nou Gayà va tenir una gran oportunitat per tornar avançar en el marcador al seu equip. Però el Barça va aconseguir marcar el 2 a 1 amb una pena màxima que va anotar Memphis.

A la segona part els valencians van tenir més oportunitats, però els blaugranes van saber mantenir el partit al seu favor, així fins a final quan Coutinho va marcar el definitiu 3 a 1. El València durant tot el partit va fer moltes faltes que l’àrbitre no va sancionar amb targeta sense que això evités que el Barça acabés guanyant un bon i disputat partit.

Setmana decisiva
Ara toca esperar a aquest dimecres, a la Champions, contra el Dinamo de Kiev; i al diumenge, contra el Reial Madrid. Tots dos partits es jugaran al Camp Nou i seran decisius pel futur d’ambdues competicions.

El pròxim objectiu serà mantenir-se a la Champions, al partit contra el Dynamo Kiev, i hauran de guanyar si no volen quedar eliminats. De moment han perdut els dos partits que han jugat, amb sis gols en contra i cap a favor.

Diumenge vindrà el clàssic contra el Reial Madrid. Els blaugranes podrien avançar als madrilenys si guanyen el partit. Comença una setmana decisiva pel futur dels blaugranes.

Redactor: “Èxit21 em pot ajudar a saber fer una notícia, a com presentar-me, a fer guions i subtítols. També em pot ajudar a fer amics. Èxit21 pot ajudar a la societat a veure que les persones amb discapacitat intel·lectual també podem fer coses, com articles, entrevistes… i tenir una vida com qualsevol altre persona”.

Gerard Ruiz també és membre de l’Assemblea de Drets Humans Montserrat Trueta (ADHMT).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *