ENTRE EL BLAU I EL VERD

Aquestes vacances he anat uns dies de juliol a l’Ametlla de Mar, a la costa daurada. Hem llogat un apartament amb piscina i vàrem estar una setmana.

Els primers dies sortíem a fer el camí de ronda i ens banyàvem a les platges per refrescar-nos una mica i a la tarda sortíem a fer un vol pel port i pels carrers del poble. L’Ametlla de Mar és un poble molt bonic.

Una muntanya de diversió

La primera setmana d’agost vaig anar a la Vall de Cardós, de càmping amb el centre excursionista dels Blaus. La Vall de Cardós es un entorn natural espectacular, amb pobles molt bonics, com Ainet de Cardós, on teníem el càmping i ens feia una temperatura molt agradable.

I per últim he estat també a l’Estany dues setmanes. Pels matins acostumava anar a la piscina del poble i per les tardes a fer caminades, com per exemple al Puig Caritat.

També hem anat per Berga, i vam fer una excursió per una via verda des de Cal Rosal, per on fa molts anys passava un tren i que ara s’ha convertit en un camí paral·lel al riu per senderistes, ciclistes i corredors. En una hora i mitja de recorregut travessant tres túnels arribes al final on, si ets atrevit, et pots banyar al riu on l’aigua està més que freda, diria congelada.

Temporada de festes majors
Finalitzat l’agost, aquest mes de setembre es farà la festa major de l’Estany que començarà amb un correfoc el proper divendres i també amb un espectacle de titelles d’una companyia que aquest estiu està fent una gira pel Moianès.

A finals de mes vindran les festes majors de Barcelona, “La Mercè”, que aquest any seran més presencials i on es tornaran a fer les cercaviles de gegants, els correfocs o el piromusical.

Sembla que poc a poc es va recuperant la normalitat, també a Èxit21 i a l’Assemblea de Drets Humans Montserrat Trueta.

+ posts

Redactor: “Èxit21 em pot ajudar a saber fer una notícia, a com presentar-me, a fer guions i subtítols. També em pot ajudar a fer amics. Èxit21 pot ajudar a la societat a veure que les persones amb discapacitat intel·lectual també podem fer coses, com articles, entrevistes… i tenir una vida com qualsevol altre persona”.

Gerard Ruiz també és membre de l’Assemblea de Drets Humans Montserrat Trueta (ADHMT).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *