EXIT21, TANCAT PER VACANCES

Un nou curs d’Èxit21 es va acabant, a l’igual que d’altres serveis de la FCSD com les activitats dels grups d’amics o els cursos de ball modern, de saló i de teatre, entre d’altres.

La revista digital EXIT21 no anava a ser menys i gira la clau de la seva porta per anar fent les maletes i posar el cartell de tancat per vacances.

Abans d’agafar les vacances no està de més fer un petit resum de tot el que hem anat aconseguint, que no és poc !, doncs és molt sabut que tots els que formem ÈXIT21 ens agrada superar-nos.

Reptes aconseguits

Cal esmentar que un dels reptes aconseguits durant el curs que acabem és el primer llibre de Jordi Riu, “La Barcelona que et falta”, una obra que ens ha arribat i amb força, a l’igual que el nou poemari de Beatriz Ruiz “Violetes al mar “que està cridat a ser tot un èxit.

Sense oblidar-nos també la reelecció de Montserrat Vilarrassa al Consell rector de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD) com a vocal representant de les persones en situació de discapacitat intel•lectual.

També el nostre company i amic Andy Trias inicia una nova etapa personal després de trenta anys treballant per dedicar-se exclusivament a la redacció de les seves memòries. Després de l’èxit rotund del primer volum segur que les properes edicions també seran molt comentades.

Vacances ben merescudes
Amb tot això aconseguit per ara (que no és poc) marxem fins a setembre, mentre alguns ens trobem de vacances a Sant Sebastià, Santa Cristina d’Aro o Malgrat de Mar, entre altres destinacions.

D’aquesta manera tornarem amb més articles per publicar i noves entrevistes, però sobretot amb les ganes renovades per seguir superant-nos amb la finalitat de donar el nostre punt de vista per als lectors més fidels.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Catalan   English   French  Spanish