UN TRIO ESPECTACULAR DÓNA LA NOTA

L’altre dia vaig anar a un concert, a Vilanova i la Geltrú, on tocava la meva professora de guitarra, la Marta Casas, amb dos companys més, l’Elena Sentis, a la flauta travessera, i l’Ignasi Prunés al Cello. Quan toquen tres intèrprets formen un trio i ells tres es fan dir trio “Dauris”.

El concert a l’Església Immaculada Concepció va ser molt bonic. Van tocar cançons de compositors coneguts, com Albèniz, Falla, Schubert, Txaikovski o Strauss. Per finalitzar el concert van interpretar una peça de la pel·lícula “La vida es bella”, de l’any 1997.

Aquest festival es diu “Mediterranean Guitar Festival” i al qual toquen diferents artistes durant els mesos d’estiu per tot Catalunya. Jo ja fa anys que vaig a aquests concerts i soc molt fan de la Marta. Ja porto més de quinze anys tocant la guitarra, un instrument que m’agrada molt i del qual continuo aprenent moltes coses.

Aquesta setmana el trio tocarà a Castelló d’Empúries, ho farà el dimarts 20 de juliol, al dia següent Dauris actuarà a l’Estartit i divendres a Sitges . Aquesta és l’ultima setmana que és podrà veure.

Carrera ascendent
Casas va començar a estudiar musicals amb el Ricard Sánchez i va aconseguir la matricula d’honor i premi d’honor de grau elemental el conservatori de Terrassa. Va seguir els estudis amb la direcció de Manel González i per acabar va obtenir el primer premi del chitarrissima de la ciutat de Salzburg.

La Marta Casas és una gran professora, fer classes amb ella i tenir-la de professora és una gran sort.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Catalan   English   French  Spanish