UNA NOVA ERA SENSE MESSI

A la vida així com en el futbol inevitablement no hi ha ningú imprescindible. Per molt que ens dolgui cal seguir endavant fent el camí que porta als títols que ens marquen la temporada (Lliga, Copa i Champions).

El destí així ho ha volgut. El Barça i el seu gran estendard, Leo Messi, s’han deixat anar de la mà. L’arribada de Messi a Paris va ser tot un reclam per als parisencs.

Des de la ciutat comtal encara hi ha aficionats que els costa veure’l amb una altra elàstica que no sigui la blaugrana, amb la que ens ho ha donat tot en 18 temporades com a culer.

Segurament molts no ens hàgim fet a la idea i encara que ens costi pronunciar aquestes paraules la veritat és que “hi ha vida sense Messi”. És així de trist però és la realitat actual del conjunt blaugrana.

La lliga segueix el seu pas

La competició de lliga ha començat amb l’emoció habitual, i vist el vist aquest Barça ha donat carpetada a la trajectòria triomfal de Messi com a blaugrana i ha començat a escriure una nova pàgina il·lusionant en el campionat domèstic.

Cal destacar que els nous fitxatges ja estan complint i amb escreix amb la seva comesa. L’arribada de Memphis Depay, que ja apunta maneres d’estrella, ha estat tot un encert.

Es pot dir el mateix d’Eric García que també aporta el seu granet de sorra, a l’espera de l’estrena de l’Kun Agüero i de Luuk de Jong. A més, de l’esperat retorn d’Ansu Fati que hereta el dorsal de Messi.

Amb aquest equip l’aficionat culer albira el final de túnel de la passada temporada. A partir d’ara es pot dir que comença una nova era sense Messi.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish