ORFES, UNA OBRA BEN MOBLADA

Aquest cap de setmana he anat fins a Mataró a veure l’ obra “Orfes”, però no a una sala de teatre convencional, sinó a una d’alternativa molt especial. La representació d’Orfes s’ha fet dins d’una botiga de mobles, Mobles Cañellas. Per a mi ha sigut el primer cop que veia una obra assegut entre cadires, taules o sofàs d’una botiga.

Va ser com altres cops, com si anés a una sala de teatre, però amb una sensació final molt diferent. Estava a la segona filera i en va agradar molt l’experiència, la tornaria a repetir.

Els actors i actrius que sortien eren Nil Bofill, Pere Vallribera i Júlia Ferré. Aquest cap de setmana serà l’ultima oportunitat per veure la representació d’aquesta manera.

L’obra ens explica com el Marc, que té un problema molt seriós amb un noi, es ajudat per la seva germana Harem i en Liam, la seva parella. Tots dos, que tenen un fill i viuen junts i feliços, l’ajuden a solucionar l’embolic en que s’ha ficat.

Al Nil Bonfill el conec des de fa molt de temps, li segueixo la pista des del Club Super 3. Entre altres representacions ha participat a “Els Miserables” per tot Espanya o ha fet espectacles infantils, com “Hansel i Gretel”.

Per la seva part, a Pere Vallribera el conec per la sèrie de “Merli Sapare Aude” i i també l’he entrevistat per a Èxit21.

Fast Furious, adrenalina sobre rodes
També he vist la pel·lícula Fast Furiuos. Em va agradar molt i la recomano perquè és molt entretinguda i plena d’emocions a cada moment. Està dirigida per Justin Lin i protagonitzada per Vin Diesel.

Ara mateix és la pel·lícula més vista als cinemes, quan només fa unes setmanes que es va estrenar i encara pot tenir més audiència aquest estiu.

Anar al teatre i al cinema i gaudir de la cultura m’ha agradat molt, i més encara si vas ben acompanyat.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Catalan   English   French  Spanish