QUATRE ANYS MÉS A L’IMPD

Vaig ser reelegida vocal per a la discapacitat intel•lectual a les passades eleccions al Consell Rector de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD) de l’Ajuntament de Barcelona.

Vaig obtenir 47 vots electrònics i 9 vots de manera presencial amb un resultat final de 56 vots.

Torno a ser elegida per aquest càrrec després que el 2016 em presentés per primera vegada. Estic molt orgullosa de mi mateixa i també molt agraïda a tota la gent que m’ha fet confiança.

Programa inclusiu
El meu programa per aquests quatre es basa en vuit punts concrets en referència a la defensa dels nostres drets:

– Dret a la pressa de consciència sobre la Convenció internacional de les persones amb discapacitat i que es parli bé de nosaltres en general, i en especial als mitjans de comunicació.
– Dret a que no se’ns discrimini ni se’ns faci bullying.
– Dret a l’educació inclusiva.
– Dret a treballar en una empresa ordinària, a cobrar un sou digne i a crear una empresa pròpia.
– Dret a l’oci inclusiu.
– Dret a viure de forma independent i ser inclòs a la comunitat.
– Dret a vot amb accessibilitat en els processos electorals.
– Dret a l’accessibilitat cognitiva.

Continuo la meva responsabilitat amb molta il·lusió i amb l’objectiu de seguir treballant per lluitar pels drets de totes les persones en situació de discapacitat intel•lectual.

Redactora i presidenta de l’Assemblea de Drets Humans Montserrat Trueta. És activista pels Drets Humans de les persones en situació de discapacitat intel·lectual. I també és vocal a l’IMPD de Barcelona (Institut Municipal de les Persones amb Discapacitat). “ÈXIT21 pot servir a la societat per veure que hi ha moltes opinions i notícies diferents i això va bé per la gent de fora perquè vegin aquestes opinions diferents. Per a mi em serveix perquè aprenc coses i em sorprenc de coses que no sabia”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *