VIRTUALS, PERÒ SEMPRE REINVINDICATIUS

L’ADHMT CELEBRA LA CONFERÈNCIA DE TANCAMENT DE CURS

El dimecres passat es va celebrar la conferència de final de temporada de l’Assemblea de Drets Humans Montserrat Trueta (ADHMT) de la Fundació Catalana Síndrome de Down (FCSD). Van participar els alumnes de Formació Continuada del curs de Drets Humans i els membres de l’Assemblea.

L’acte va ser online, igual que les trobades de l’Assemblea durant aquest any, i els primers en intervenir van ser els alumnes de Formació Continuada. Aquests van parlar sobre la llibertat i l’esclavitud amb paraules que surten a la Convenció internacional sobre els drets de les persones amb discapacitat.

A continuació, va ser el torn dels alumnes del curs de Dret Humans, que van ressaltar personatges compromesos com Nelson Mandela o Clara Campoamor.

Per últim, va ser el torn de l’Assemblea. Els seus membre van parlar de la Convenció i la Declaració universal dels Drets Humans , jo vaig explicar sobre la salut , basat en l’article vint-i-cinc de la convenció.

Debut presidencial
Aquesta va ser la meva primera conferència de l’Assemblea com a president. Va ser un gran honor poder participar com a president i tinc moltes ganes de seguir aportant el meu granet de sorra.

És una etapa que acabo de començar i espero que en vagi molt bé.

Foto: Arxiu FCSD

+ posts

Redactor: “Èxit21 em pot ajudar a saber fer una notícia, a com presentar-me, a fer guions i subtítols. També em pot ajudar a fer amics. Èxit21 pot ajudar a la societat a veure que les persones amb discapacitat intel·lectual també podem fer coses, com articles, entrevistes… i tenir una vida com qualsevol altre persona”.

Gerard Ruiz també és membre de l’Assemblea de Drets Humans Montserrat Trueta (ADHMT).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *