TURISME ESTRATOSFÈRIC

L’hotel espacial Von Braun Station serà el primer que es dugui a terme a l’espai. Serà un resort dedicat al turisme i a la ciència.

Tindrà capacitat per acomodar a 400 persones i fer així astroturisme.
El seu objectiu és aconseguir una presència humana a llarg termini a l’espai a través de noves tecnologies que seran útils per a enviar missions tripulades a la lluna, Mart i a altres parts del sistema solar.

Aquest hotel forma part del port espacial Von Braun situat en una estació giratòria com una sínia en l’espai basada en un disseny d’un científic espacial alemany anomenat Werner Von Braun.

Aquesta serà giratòria per produir nivells de gravetat artificial augmentant o disminuint la velocitat, tot i que en algunes zones tindran una gravetat de sis, arribant en altres a gravetat zero.

Un hotel entre les estrelles
Acollirà a agències espacials i turistes que vulguin experimentar la vida a l’espai amb la comoditat de la baixa gravetat i la sensació d’un meravellós hotel.
A aquesta iniciativa no li faltarà ni un detall.

Podrà comptar amb el necessari perquè els científics i turistes tinguin una experiència “com a casa” enmig de l’espai amb suites, restaurants, gimnasos i zones d’oci podent ser “una opció més per escollir la destinació de vacances”.

L’hotel comptarà amb 100 membres de personal.

El turisme estarà repartit en 24 mòduls de 500 metres quadrats en què hi haurà zones d’esbarjo, bars, restaurants o cinemes.

Cadascun d’ells funcionarà de manera independent com una petita comunitat.

2025: retorn al confort espacial
Els viatgers de la terra podran arribar en 24 hores i acomodar-se en una de les seves habitacions.

Les habitacions són simples però elegants i estan insonoritzades i al seu torn tindran un accés a una zona d’amarratge per a una nau d’evacuació.

Diuen que aquest hotel estarà en actiu a partir de l’any 2025 però no rendirà fins al 2027.

Altres de les coses que diuen és que per a aquest any d’inauguració hi haurà uns 100 turistes per setmana que augmentaran cada any.

En conclusió, els viatges a l’espai exterior seran una realitat però per ara quedaran moltes preguntes respecte a això.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish