A PER L’EUROCOPA!

Ha arribat l’hora de la veritat, la selecció espanyola que dirigeix Luis Enrique ja està a punt per donar-ho tot a l’Eurocopa que es disputa a Sant Petersburg. La cita serà divendres.

Només fa un any de l’última Lliga de nacions, però és més que evident que el conjunt espanyol té potencial renovat i ganes de tornar a tocar la glòria, però no serà fàcil.

Són moltes i molt bones les seleccions que també tenen molt a dir i demostrar en aquesta mateixa competició.

Són molts els seguidors que s’han bolcat amb la Roja, a l’igual que els de Mediaset que fins i tot han tret la seva pròpia cançó amb eslògan inclòs per transmetre’ls tot el suport possible a la plantilla del combinat espanyol.

L’expectació està en l’ambient, i no és per menys, ja que a falta d’unes hores perquè comenci aquest esdeveniment esportiu que reuneix combinats d’altres països, des de França passant per Portugal, Holanda o Itàlia, entre d’altres.

Sense Ramos ni Busquets

Els homes de Luis Enrique ja comencen a estar mentalitzats i al seu torn concentrats per a la missió d’aconseguir una nova Eurocopa, encara que no van a estar tots.

Cal esmentar que un dels estendards de la selecció espanyola, Sergio Ramos, no ha estat convocat i s’ha convertit en el protagonista de les últimes setmanes. A Ramos se li ha unit Sergio Busquets, que va donar positiu per coronavirus i és dubte per disputar l’Eurocopa.

La decisió de Luis Enrique de no haver convocat a Ramos ha propiciat una polèmica augmentada per alguns mitjans de comunicació.

Però lluny de polèmiques, l’Eurocopa ha de ser ara el centre d’atenció de tots, amb o sense Ramos. Ara més que mai els jugadors hauran de lliurar-se en el seu objectiu, i no estaria de més que, d’aconseguir-, dediquessin el títol a Sergio Ramos.

Tot i que Sergio Ramos no estigui Sant Petersburg la selecció no deixa de ser una pinya. Per aquest motiu, tota l’afició crida a l’uníson: a per l’Eurocopa!

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish