EL PAPER DE LA DISCAPACITAT

Fa un mes vaig anar al mercat de les Flors per veure l’obra Bogumer, de la Companyia Vero Cendoya, formada per actors i actrius en situació de discapacitat.

L’obra parla de Rússia i de Déu, i havien molts moviments i ballarins. Quasi tothom que hi participa a l’obra son persones amb diversitat funcional. L’actriu Anna Barrachina n’és la protagonista.

Bogumer es va poder veure el cap de setmana del 15 i 16 d’abril, però també han fet gira per Menorca. Vaig tenir la sort de fer una entrevista online a l’Elisenda Riera, cap de comunicació d’aquesta companyia de teatre.

Tothom ha de tenir les mateixes oportunitats de fer teatre, o de qualsevol altra cosa, i aquesta obra ens demostra que cada cop anem a millor, encara que es pot, i fa falta, millorar.

Teatre per tothom
Hi ha escoles de teatre, com per exemple Eòlia, que un dia a la setmana fan teatre amb gent en situació de discapacitat. Jo hi havia anat i passava una bona estona fent activitats de formació. Es dona molta importància al treball amb el cos i després dels cursos acabàvem fent una obra de teatre.

Tothom pot fer teatre i entre tots hem d’ensenyar a la societat que nosaltres també podem sorprendre i fer moltes més coses.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish