ELS GAUDÍ, UNS PREMIS DE PEL·LÍCULA

El passat 21 de març es van celebrar els Premis Gaudi a l’auditori del Fòrum. Aquesta ha sigut una edició especial pel tema de la Covid-19, però amb restriccions s’ha pogut fer de forma presencial, amb menys persones entre els assistents.

La pel·lícula guanyadora ha sigut “La Vampira de Barcelona” , escollida com a millor pel·lícula i “Las niñas”, per un altre costat, també ha destacat com a millor direcció, per a Pilar Palomero.

També va haver altres premis. Candela Peña, per un costat, va ser reconeguda com a millor actriu femenina per la pel•lícula “La boda de Rosa” i l’actor Mario Casas, per un altre costat, va ser escollir com millor actor per la seva participació en la pel•lícula “No matarás”.

Passola, passa el testimoni
Isona Passola, la presidenta de l’Acadèmia del Cinema Català, va dirigir unes paraules al públic i als telespectadors de comiat que va aprofitar per dir que la llengua catalana és molt important i que cal fer més cinema en català. Aquest va ser el seu últim discurs com a presidenta.

Un dels premis ho va donar l’actriu catalana Elena Tarrats, qui va dirigir unes paraules per comentar el que havia passat a l’institut del teatre.

Carme Elias, Premi d’Honor
L’actriu catalana Carme Elias va recollir el Premi d’Honor per tota la seva trajectòria professional i també ens va explicar que es jubila com a actriu. El premi li va entregar l’actriu Vicky Peña amb qui va actuar a la funció “Què va passar amb Bette Davis i Joan Crawford?”.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish