MERLÍ TORNA A LA CÀRREGA

El 2 d’abril s’ha estrenat la segona temporada de Merlí Sapere Aude que continuarà sortint la Universitat de Barcelona com espai central. Aquesta nova temporada tindrà vuit capítols i de moment només es podrà veure per Movistar Plus.

En els nous capítols sortiran alguns actors i personatges de la primera temporada, com per exemple Carlos Cuevas, Claudia Vega, Boris Ruiz, Pablo Capuz o Pere Vallribera, però a part d’ells també sortiran personatges nous interpretats pels actors Jordi Coll i Eusebio Poncela.

En aquesta segona temporada encara han de passar coses imprevistes i interessants, i de ben segur hi hauran sorpreses. El creador de la sèrie es Héctor Lozano, qui un dia va venir a visitar la redacció d’Èxit21 per documentar-se sobre el personatge amb la síndrome de Down que va acabar interpretant Gloria Ramos, actriu que ja havia sortit a la pel·lícula “Campeones”.

Els seguidors de la sèrie tenim amb moltes ganes de veure la segona temporada, encara que diuen que podria ser l’ultima. Ja veurem, això encara està per confirmar.

Informació de primera mà
He pogut entrevistar a diversos actors d’aquesta sèrie. La primera entrevista que vaig fer online amb un personatge de Merlí va ser a l’actor Pablo Capuz. El següent va ser Pere Vallribera. També he entrevistat a Jordi Coll, Claudia Vega, Boris Ruiz i Mena Fite.

Estic molt content d’haver fet aquestes entrevistes. M’han tractat genial i m’han explicat moltes coses interessants.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish