L’ÈXIT DE LA TEMPORADA FA EL SALT A MADRID

Aquest cap de setmana he tornat al teatre, aquest cop per a veure “L’èxit de la temporada”, al teatre Coliseum de Barcelona, amb la qual es celebren els trenta anys d’El Terrat.

L’obra segueix a un grup d’actors preparant “Romeu i Julieta” al llarg de molts anys. Jo vaig riure molts cops.

Els actors i actrius que participaven a “L’èxit de la temporada” eren els següents: Silvia Abril, David Fernández, Fermí Fernández, Oriol Grau, Mònica Pérez, Jordi Ríos, Alba Florejachs i Mònica Macfer.

L’obra és va poder veure a Barcelona fins aquest darrer diumenge, encara que el pròxim mes d’abril també és podrà veure a Madrid. Entre els actors hi ha també la Mònica Macfer, a qui ja li vaig fer una entrevista per Èxit21.

“Las Niñas” guanyen els Goya
Fa uns dies, a Màlaga, es va celebrar la gala dels premis Goya del cinema espanyol. La pel•lícula guanyadora de la nit va ser “Las Niñas” de la debutant Pilar Palomero.

Va ser una gala pròpia dels temps de pandèmia, on les actrius i els actors participaven des de casa. La pel·lícula guanyadora la vaig poder veure al cinema i reflexiona sobre aquesta edat juvenil d’un grup de noies, encara en edat d’anar a l’institut.

Han estat uns premi Goya molt diferents, però sempre emocionants per saber quins actors, actrius i pel·lícules eren escollides com a millors de l’any.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish