CORONAVIRUS, UN ANY DESPRÉS

Fa un any, Espanya caminava com la resta del món en llibertat amb els seus quefers del dia a dia, amb les activitats de cada cap de setmana en tot el seu apogeu fins que ens vam haver de confinar després de l’arribada del coronavirus. A finals de gener del mateix 2020 va ser quan es va produir el primer cas.

Fa un any que es va decretar el primer estat d’alarma durant 15 dies que es van perllongar fins l’11 d’abril del mateix any. Des de llavors i 3 onades de contagi després, la pandèmia ja forma part de la nostra rutina diària.

Si mirem els números és per espantar-se del que aquest virus ens està deixant des que es va propagar. 3.183.704 de casos confirmats dels quals 72. 258 han estat morts, 149. 576 han estat recuperats i 15.023.294 proves realitzades.

Amb els números a la mà, la situació actual és desoladora; i no ens queda més remei que seguir resistint malgrat tot.

Al mal temps, bona cara

Malgrat tot això, estem sobrevivint dins de la tercera onada, la tecnologia actual ens permet el menys posar-li al mal temps bona cara.

El teletreball, així com les activitats en línia com reunions familiars per videoconferència, ens permet seguir endavant. Encara que ens diguin il·lusos seguim tenint la il·lusió que algun dia això del coronavirus abans o després passarà, encara que ningú ho sap a ciència exacta.

La vacuna, esperança de vida

Tot i que segueixen havent nous casos de contagi, per sort tenim una via d’esperança, la que ens transmet l’arribada de la vacuna.

Jo sóc dels que pensen que sigui quina sigui, es digui Pficer, Moderna o AstraZeneca, la vacuna ens permet tenir l’oportunitat de tornar a la normalitat que vam deixar fa un any quan no ens havíem de preocupar tant per les distàncies.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish