REUNIONS IMPD: LES DIFICULTATS PER ENTENDRE A DISTÀNCIA

2021, ANY ELECTORAL TAMBÉ AL CONSELL RECTOR

He fet la primera reunió del Consell Rector de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD) després del confinament a través de la plataforma virtual Zoom. Abans, el 17 d’abril, vam fer una altra només amb el gerent de l’IMPD, Ramon Lamiel, per aprovar els comptes anuals. En aquesta reunió virtual també va participar Clara Hervás, membre de l’Assembla de Drets Humans Montserrat Trueta i suplent de la meva candidatura. El 30 de juliol va haver-hi una altra, però no vaig poder participar-hi.

En aquesta reunió del 6 de octubre hi van participar tots els vocals del Consell Rector i els polítics dels diferents partits de Barcelona, junt amb el personal de l’IMPD. Ens van presentar un nou president de l’IMPD, en Joan Ramon Riera, que substitueix a Marga Mari-Klose que va renunciar al càrrec per motius de salut.

L’ordre del dia va ser la presentació d’aquet nou president, aprovar les actes anteriors i els pressupostos de 2021 i la plantilla de personal pel 2021. També es van resoldre les al·legacions del reglament de les eleccions al Consell Rector i donar compte del programa d’ajuts a “La Meva Llar” i del Pla d’ocupació Diversem. En acabar van haver-hi precs i preguntes.

2021, eleccions a l’IMPD
Sobre les eleccions al Consell Rector de l’IMPD ens van dir que seran al primer trimestre de 2021. M’ha semblat molt bé el programa d’ajuts “La Meva Llar” i em vaig mostrar a favor, tot i que aquest punt no es votava. Igualment Ramon Lamiel em va dir que és important que hi estigui a favor.

Vaig votar en contra a les dues votacions. Primer anava a votar en blanc però després vaig decidir fer-ho en contra perquè no ens van donar prou temps per mirar tota la documentació i ens van avisar de la reunió massa just.

Vaig dir durant la reunió que “no s’entén res avui” per això vaig votar en contra. Vaig dir que no he tingut temps per revisar la informació amb el meu assessor personal. Van proposar fer una reunió dos dies abans de cada Consell Rector per veure la documentació, però vaig dir que dos dies no era suficient, millor una setmana.

Abans de la Covid-19 m’avisaven amb temps, paraven la reunió per comprovar que ho entenia tot i em podia reunir amb Ramon Lamiel presencialment per parlar del que no entenia. Però en aquella reunió no va ser així. Esperem que de cara a properes reunions es torni a tenir en compte la meva accessibilitat cognitiva.

+ posts

Redactora i presidenta de l’Assemblea de Drets Humans Montserrat Trueta. És activista pels Drets Humans de les persones en situació de discapacitat intel·lectual. I també és vocal a l’IMPD de Barcelona (Institut Municipal de les Persones amb Discapacitat). “ÈXIT21 pot servir a la societat per veure que hi ha moltes opinions i notícies diferents i això va bé per la gent de fora perquè vegin aquestes opinions diferents. Per a mi em serveix perquè aprenc coses i em sorprenc de coses que no sabia”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *