MARINA BERDALET, EL FOC FET ART

La pintora Marina Berdalet presenta a l’Albergueria de Vic, i fins el proper dia 8 de novembre, l’exposició que ha preparat pel cicle “Tres murmuris de tu” i porta per títol “Escalo les torres sonores”.

En aquesta exposició, l’artista abandona les aquarel·les i els colors i treballa sobre el paper amb l’ajut del fum dels llumins i del foc.

El títol de l’exposició s’ha extret d’un poema d’Agustí Bartra, “Himne d’Ulisses a la terra” i sobre el qual també han treballat les artistes plàstiques Anna Viñas i Sansa Genís.

Un cop acabada l’exposició la Marina Berdalet explica com ha treballat i desenvolupat la seva tècnica per pintar els quadres. Jo mateix vaig experimentar i vaig fer un dibuix amb el fum utilitzant les mateixes eines que Berdalet en aquesta exposició.

És una exposició on pots veure tot el que ha pintat fent servir el foc. L’artista pinta quadres de paisatges i ha fet diverses exposicions per Manresa, Moià, Sabadell i Barcelona, però també fora de Catalunya.

Art reconegut
Berdalet ha guanyat diferents premis d’art. L’últim que ha aconseguit ha sigut l’accèssit del Premi de dibuix i gravat Joan Vilanova de Manresa.
La seva obra i els premis que ha anat guanyant es poden consultar a la seva pagina web.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish