SENSE GOL NO HI HA PARADÍS

El Barça de Koeman va patir la primera derrota del campionat de Lliga davant el Getafe (1-0). Els blaugranes van fer una bona primera part, però el gol de penal de Mata va donar la victòria als locals.

A una setmana del clàssic, els blaugrana no van saber aprofitar l’ensopegada del Reial Madrid a casa davant el Cadis per apropar-se al liderat.

Els pals de la porteria defensada per Sòria van evitar que els culers poguessin treure alguna cosa positiva del Coliseu Alfonso Pérez.

El penal comès per De Jong sobre Djené va precipitar els esdeveniments. Amb l’avantatge en el marcador, els locals van defensar amb ungles i dents i els blaugrana van acabar topant amb un bloc madrileny que va abusar de duresa per emportar-se els tres punts. La passivitat arbitral no va ajudar a materialitzar l’empat.

Després del cop toca aixecar-se

Aquest cop davant el Getafe arriba just en un moment crucial per al conjunt blaugrana a la setmana en què s’estrenen a la Champions davant el Ferencvaros hongarès i a una setmana del clàssic Barça-Reial Madrid.

Sense temps per lamentacions toca ara corregir errors i si pot ser recuperar el mateix Barça que va començar guanyant a Balaídos. Cal recordar que el quadre blaugrana va començar la competició tres jornades més tard i per això encara li falta rodatge.

S’espera molt del clàssic

Aquesta setmana d’estrena a la Champions i clàssic s’espera veure a el millor Barça. S’espera molt de tots dos equips. Tant en el conjunt culer així com els madridistes no semblen que arribin en el seu millor moment.

El que sí és segur és que els dos equips ho donaran tot perquè no es noti l’absència d’aficions a les grades.

Però el més important en un partit com aquest, a l’igual que el de la Champions, és que hi hagi gols, perquè com s’ha pogut presenciar davant el Getafe, sense gol no hi ha paradís.

*Text original en castellà

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish